Vit transp.6x
Vit transp.6x

BLI DEN STARKASTE VERSIONEN AV DIG SJÄLV!

BLI DEN STARKASTE VERSIONEN AV DIG SJÄLV!

TRÄNA MED OSS!

Oavsett var man befinner sig i livet eller vilka förutsättningar man har, så finns det något som gör att vi kan må bättre. Fysisk rörelse och belastning kan vara en avgörande faktor. Ju äldre vi blir desto viktigare med träning för en stark och tålig kropp.

Effekterna av till exempel styrketräning hos äldre är likvärdiga med de man kan se hos yngre. Styrketräning hos äldre kan förbättra muskulär styrka och öka muskelmassan långt efter pensionsåldern och har goda hälsoeffekter såsom positiv påverkan på benmassa, insulinkänslighet, riskfaktorer för fallolyckor, blodtryck och ämnesomsättning. Styrketräning gör även att vi som äldre kan klara av vardagen på ett smidigare sätt.

Spänn musklerna – och vårda hjärnan. Fysisk aktivitet är också effektivt mot depression. Studier visar att fysisk aktivitet ökar det psykiska välbefinnandet liksom motivationen och hjärnans kapacitet över lag.

Alla är vi olika och har olika mål. Vare sig du vill ha större muskler, få ett bättre flås eller ”bara” klara av vardagen på ett bättre sätt så vill vi inspirera och motivera till olika typer av träning och allt som kan bidra till ett friskare och starkare liv för just dig.

Du vet väl att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på jobbet till personlig träning?

Har du kanske en FAR-utskrivning, det vill säga att du har fått fysiskt aktivitet på recept av din läkare? Då är du också hjärtligt välkommen till Motion by Millan för att få hjälp hela vägen, från introduktion till hur du ska jobba vidare framöver. Visa ditt recept så får du rabatt!

Det gäller inte att vara starkare än någon annan, utan att bli den starkaste versionen av sig själv.

Priser för en starkare kropp och gladare sinne med Motion by Millan:
 
  • Personlig träning per timme, på gym och/eller utomhus, 790:- inkl. moms
  • Coachning online 1 månad, inkluderar ett träningsprogram och uppföljning online 1 ggr/vecka, 1195:- inkl. moms
  • Online-coachning, per enstaka tillfälle, inkluderar ett träningsprogram eller ett uppdaterat pågående program, 300:- inkl. moms
 
Bokning av 5-10 tillfällen på en och samma gång ger rabatt.